Ta emot bilder och information

Välkommen att ta del av vår produktdatabas och bildbank! Hos oss får du hundratusentals produkter och bilder, i ett samlat flöde.

Ett produktblad, visas även som bild nedan, är ett bra exempel på värdet av rätt bild till rätt produktinformation.

I Validoo MediaStores tjänst för mottagare kan du ladda ner eller prenumerera på produktbilder och digital produktinformation enligt GS1:s standard för Artikelinformation. I dagsläget finns över 50 000 GTIN med bilder och information i vår produktdatabas, och mer än 100 000 produktbilder. Vid behov av information utan bild finns ytterligare 150 000 GTIN med möjlighet att få access till. Artikelinformation och bild kopplas samman med hjälp av produktens GTIN.

Vi garanterar att information och bilder följer GS1:s standard.

Kom igång med bilder och information i Validoo MediaStore:
  1. Teckna avtal (kontakta oss!)
  2. Definiera ditt behov av information och bilder
  3. Prenumerera på GTIN eller GLN, vilket innebär att du kan prenumerera på en leverantörs hela sortiment eller på produktnivå
  4. Få bilder och/eller tillhörande artikelinformation med ett push-flöde. All dataöverföring sker säkert med hjälp av kommunikationsprotokollet AS2. Du kan också använda vårt gränssnitt för manuell nedladdning.
Övrig information:
  • Vi rekommenderar att du läser Handledningen för Artikelinformation. Ta även del av andra viktiga tekniska specifikationer om Artikelinformation genom att klicka på länken och besöka GS1:s hemsida.
  • Se aktuell lista med de leverantörer som du kan prenumerera på här. Utöver de svenska leverantörerna har du även möjlighet att ta emot artikelinformation från utländska leverantörer (anslutna till andra datapooler inom GDSN).
Bli kund
  • Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång. Skicka ett e-postmeddelande till: offert@gs1.se, och vi återkommer till dig!