Validoo 3D / CGI

Med den senaste 3D-tekniken skapas fotorealistiskt bildmaterial av högsta kvalitet. Den nya tekniken erbjuder oändliga möjligheter att kombinera befintligt med obefintligt till att skapa datorgenerade bilder, CGI, med fotokänsla.

Vi strävar alltid efter att skapa verklighetstrogna bilder. Vår utbildning, samt erfarenhet av produktfotografering, ger en bra förståelse för olika material samt värdet av att produkten får rätt ljussättning. Att vi utför produktionen i en fullrustad fotostudio är fördelaktigt vid behov av kompletterande fotograferingar.

 • Fördelar med 3D/CGI

  CGI är räddningen för dig som inte har ett varuprov att fotografera. Med CGI slipper du nämligen att skicka in ett fysiskt varuprov för fotografering.

  Våra datorgenererade bilder blir fotorealistiska och visar upp produkten från sin bästa sida.

  Produktionen blir prisvärd om du har flera variantgrundande artiklar (till exempel olika smaker), då det är lätt att anpassa etiketter och eventuellt synligt innehåll efter en och samma 3D-modell.

 • Så går det till

  För att producera en fotorealistisk datorgenererad bild (CGI  Computer Generated Image) behövs en 3D-modell. Här följer två beställningsalternativ:

  CGI inklusive 3D-modellering

  Vi tar ansvar för hela produktionen, det vill säga 3D-modellering samt att producera din CGI. När en 3D-modell har producerats är det lättare att ta fram CGI framöver, exempelvis variantgrundande artiklar. 

  Förpackningstyper inom 3D-modellering:

  • Enkel hård/mjuk förpackning eller modell
  • Avancerad hård/mjuk förpackning eller modell

  Varje kategori är en generalisering av olika förpackningstyper. Det krävs olika avancerade tekniker för 3D-modelleringar. Det innebär att produktionstid samt avgift beror på förpackningstyp samt typ av artwork/dekor.

  Notera att vi kan behöva fotografera det synliga innehållet i transparenta förpackningar. Det ordnar vi enkelt i vår studio.

  CGI på befintlig 3D-modell

  Detta alternativ förutsätter att du redan har en 3D-modell för den aktuella förpackningstypen, som är framställd för CGI. Det tillkommer ingen extra kostnad om vi har en 3D-modell som vi tidigare producerat åt dig, vilken kan användas igen för att ta fram CGI för exempelvis variantgrundande artiklar.

 • Offertförfrågan

  Skicka din offertförfrågan till offert@gs1.se. Vi återkommer med en uppskattning av produktionstid samt pris utifrån dina önskemål och din produkts förpackningstyp.