Kundlista för Validoo Item

Här kan du se vilka leverantörer och mottagare som är kunder till Validoo Item. Du kan också få information om vilka GLN företagen använder.

Leverantörer

I listan med anslutna leverantörer visas de företag som säkerställer information med Validoo Item och vilka GLN (GS1-lokaliseringsnummer) de använder.

Visa lista med anslutna leverantörer.

Mottagare

I listan med mottagare visas de företag som tar emot säkerställd information via Validoo Item och vilka GLN de använder.

Mottagarna vill endast få produktinformation från leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka produktinformation för överenskomna produkter. Stäm därför alltid av med mottagaren om du är osäker på om du ska skicka produktinformation.

Om information ska skickas till någon annan mottagare än de i listan, kontakta mottagaren för att få information om hur produktinformationen ska skickas till dem.

Observera att mottagaren måste aktivera en prenumeration i Validoo Item för att de ska kunna ta emot information från en särskild leverantör.

 • Apotek Hjärtat

  Apotek Hjärtat använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. Kontakta er ordinarie affärskontakt hos Apotek Hjärtat för att få tillgång till deras lokaliseringsnummer.

  Apotek Hjärtat vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Apotek Hjärtat om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Apoteket

  Apoteket använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. Kontakta er ordinarie affärskontakt hos Apoteket för att få tillgång till deras lokaliseringsnummer.

  Apoteket vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Apoteket om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Axfood

  Axfood använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Axfood ska GLN 7320240010014 användas.

  Axfood vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Axfood om det råder osäkerhet om artikelinformationen ska skickas.

 • Bergendahlsgruppen

  Bergendahlsgruppen använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. Kontakta er ordinarie affärskontakt hos Bergendahlsgruppen för att få tillgång till deras lokaliseringsnummer.

  Bergendahlsgruppen vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Bergendahlsgruppen om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Community GLN

  Nu är det möjligt att publicera sin Artikelinformation för alla mottagare samtidigt, med hjälp av ett publikt GLN. Följande GLN ska användas för att skicka publikt:

  CommunityGLN: 7300029999938

 • Coop Nord

  Coop Nord använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifier sig som köpare i artikelinformationen. Kontakta er ordinarie affärskontakt hos Konsum Nord för att få tillgång till deras lokaliseringsnummer.

  Coop Nord vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Coop Nord om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Coop Sverige

  Coop Sverige använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Coop Sverige ska GLN 7300124230103 användas.

  Coop Sverige vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Coop Sverige om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • ERT Godis

  ERT Godis använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till ERT Godis ska GLN 7350015220003 användas.

  ERT Godis vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med ERT Godis om det råder osäkerhet om artikelinformationen ska skickas.

 • ICA

  ICA använder flera GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. Olika GLN anges för identifiering beroende på om artikelinformationen ska skickas till kategorin "Hem & Fritid" eller till övriga kategorier hos ICA. Kontakta er ordinarie affärskontakt hos ICA för att få tillgång till deras GLN.

  ICA vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med ICA om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Konsum Gävleborg

  Konsum Gävleborg använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. Kontakta er ordinarie affärskontakt hos Konsum Gävleborg för att få tillgång till deras lokaliseringsnummer. 

  Konsum Gävleborg vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Konsum Gävleborg om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Konsum Värmland

  Konsum Värmland använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. Kontakta er ordinarie affärskontakt hos Konsum Värmland för att få tillgång till deras lokaliseringsnummer.

  Konsum Värmland vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformationför överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Konsum Värmland om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Life Logistics

  Life Logistics använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Life Logistics ska GLN 7300009026562 användas.

  Life Logistics vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Life Logistics om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Linas Matkasse

  Linas Matkasse använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När Artikelinformation ska skickas till Linas Matkasse, ska GLN 7365567746109 användas.

  Linas Matkasse vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Linas Matkasse om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Martin & Servera

  Martin & Servera använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Martin & Servera ska GLN 7381034999991 användas.

  Martin & Servera vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Martin & Servera om det råder osäkerhet om artikelinformationen ska skickas.

 • Mat.se

  Mat.se använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Mat.se ska GLN 7350076231000 användas.

  Mat.se vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Mat.se om det råder osäkerhet om artikelinformationen ska skickas.

 • MatHem

  MatHem använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till MatHem ska GLN 7350055080018 användas.

  MatHem vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med MatHem om det råder osäkerhet om artikelinformationen ska skickas.

 • Menigo

  Menigo använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiea sig som köpare i artikelinformationen. Kontakta er ordinarie affärskontakt hos Menigo för att få tillgång till deras GLN.

  Menigo vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Menigo om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Mårdskog & Lindkvist

  Mårdskog & Lindkvist använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Mårdskog & Lindkvist ska GLN 7350030179997 användas.

  Mårdskog & Lindkvist vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Mårdskog & Lindkvist om det råder osäkerhet om artikelinformationen ska skickas.

 • Netto

  Netto använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Netto ska GLN 7300009009169 användas.

  Netto vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Netto om det råder osäkerhet om artikelinformationen ska skickas.

 • Nielsen Services Sweden AB

  Nielsen AB använder GLN (GS1-lokaliseringsnummer) 7399990000002 för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. 

  Genom att dela produktinformation till Nielsen, kan du som leverantör tidigt i lanseringsprocessen säkerställa att all produktdata blir korrekt kodad i Nielsens databaser. Nielsen AB vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Nielsen Services Sweden AB om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Oriola

  Oriola använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. Kontakta er ordinarie affärskontakt hos Oriola för att få tillgång till deras lokaliseringsnummer.

  Oriola vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformationför överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Oriola om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Privab

  Privab använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Privab ska GLN 7340077600028 användas.

  Privab vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Privab om det råder osäkerhet om artikelinformationen ska skickas.

 • Skara Gross

  Skara Gross använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Skara Gross ska GLN 7300009055289 användas.

  Skara Gross vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Skara Gross om det råder osäkerhet om artikelinformationen ska skickas.

 • Svensk Cater

  Svensk Cater använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Svensk Cater ska GLN 7350022000001 användas.

  Svensk Cater vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Svensk Cater om det råder osäkerhet om artikelinformationen ska skickas.

 • Systembolaget

  Systembolaget AB använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Systembolaget AB ska GLN 7381000003004 användas.

  Systembolaget AB vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Systembolaget AB om det råder osäkerhet om att artikelinformationen ska skickas.

 • Torebrings

  Torebrings

  Torebrings använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Torebrings ska GLN 7300009048779 användas.

  Torebrings vill endast ha artikelinformation av leverantörer de har en affärsrelation med och när det finns skäl att skicka artikelinformation för överenskomna produkter. Därför ska leverantören alltid stämma av med Torebrings om det råder osäkerhet om artikelinformationen ska skickas.

 • Validoo Items testköpare

  Validoo Items testköpare använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Validoo Items testköpare ska GLN 7300020000107 användas.

 • Validoo MediaStore

  Validoo MediaStore tar emot all artikelinformation för konsumentartiklar, exponeringsenheter och icke-konsumentartiklar på basnivå som skickas till alla mottagare i Validoo Item vilket innebär att du inte behöver adressera Validoo MediaStore explicit. Om du vill adressera Validoo MediaStore enbart så gör du det på samma sätt som till övriga mottagare i Validoo Item. Validoo MediaStore använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som mottagare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Validoo MediaStore ska GLN 7300029300000 användas.

 • Validoo Q-lab

  Validoo Q-lab använder ett GLN (GS1-lokaliseringsnummer) för att identifiera sig som köpare i artikelinformationen. När artikelinformation ska skickas till Validoo Q-lab ska GLN 7300029128734 användas.